Matkasse HelloFresh pris

HelloFresh pris – Hur mycket kostar HelloFresh i månaden?

Många tror att matkassar från HelloFresh är dyrt och inte särskilt ekonomiskt jämfört med att handla mat från matbutiken, men faktum är att Hellofreshs matkassar är relativt billiga. Här nedanför ska vi gå igenom hur mycket en kasse från HelloFresh kostar samt om det är billigt eller dyrt jämfört med andra matkassar.

Vad kostar en kasse hellofresh?

En kasse HelloFresh för två personer kostar i genomsnitt 600-800 kronor i veckan, men priset varierar beroende på vilken typ av kasse du väljer, alltså vilka ingredienser som ingår, hur många personer du beställer för samt hur många leveranser du väljer.

Beställer du en kasse för fler personer och större mängd mat (alltså fler måltider) blir matkassen billigare och du kan då komma ned i priser omkring 30 kronor per portion.

Den billigaste kassen från HelloFresh kostar 525 kronor per vecka avsett för 5 portioner var för 2 personer, eller 763 kronor per vecka för 4 personer med 5 måltider var. 

Beställ hem HelloFresh med rabatt!

HelloFresh pris 2 personer

HelloFresh pris för 2 personer varierar från ca 385 kronor per vecka upp till 800 kronor per vecka, beroende på vilken matkasse du väljer samt hur många måltider som ingår. Fler måltider sänker snittpriset på matkassen för 2 personer.

HelloFresh pris 4 personer

HelloFresh pris för 4 personer varierar från ca 550 kronor upp till ca 1100 kronor per vecka. Priset för 4 personer varierar beroende på vilken matkasse du väljer samt hur många måltider som ingår. Att beställa för 4 personer är vanligtvis billigare än att beställa matkasse för 2 personer då det blir billigare med fler måltider.

Jämfört med andra kassar och att köpa mat själv är Hellofresh relativt billigt. Vi har undersökt priser genom att själva från beställa HelloFresh, Linas matkasse och köpa samma ingredienser från ICA. I vår prisundersökning använde vi HelloFreshs klassiska kasse och kom fram till följande:

  • HelloFresh matkasse är billigare än andra matkassar om man utnyttjar rabattkoder för nya kunder.
  • Linas matkasse är något dyrare än HelloFresh
  • HelloFresh matkasse är billigare än att handla mat själv i butik om du köper för 4 personer och 5 måltider i veckan

En matkasse från HelloFresh ka bli billigare jämfört med att handla mat i butik av flera anledningar. För det första minskar HelloFresh ditt matsvinn genom att leverera färdiga portionsstorlekar av varje ingrediens – Det blir alltså ingen ingrediens över som det annars lätt kan bli. För det andra levereras din matkasse helt gratis och du slipper åka till affären, vilket för många kostar bensinpengar eller liknande.

Hellofresh matkasse kostnad

Hur mycket kostar HelloFresh i månaden?

HelloFresh kostar i genomsnitt 2400-3200 kronor i månaden för två personer, eller ca 3200-5000 kronor i månaden för fyra personer. Hur mycket du betalar i månaden beror på ingredienserna i matkassen samt hur många måltider du väljer. Månadspriset för HelloFresh är relativt konkurrenskraftigt jämfört med övriga matkassar och att handla i vanlig matbutik.

Hur får man rabatt på HelloFresh?

Det finns sätt att få rabatt och gratis matkassar från HelloFresh. När du beställer en matkasse från HelloFresh får du en medföljande personlig kod som kan användas för att ge gratis matkassar och rabatt på kommande köp från HelloFresh. Den personliga koden för matkassar kan du dela med till vänner och när de gör en beställning får du rabatt på dina egna framtida beställningar, vilket gör HelloFresh billigare och ännu mer prisvärt. Genom att använda rabatter och erbjudanden om gratis matkassar kan HelloFresh vanligtvis bli mycket billigare än många andra matkassar och om du skulle handla mat i affären.

Du kan få rabatt från hellofresh och spara upp till 1249 kronor genom att använda koden på HelloFresh.se. Med koden får du 30% rabatt på beställning 1 och 2, samt ytterligare 20% rabatt på beställning 2, 3, 4 och 5!

Beställ hem HelloFresh med rabatt!

Vanliga frågor om Hellofresh

Många undrar hur mycket dyrare HelloFresh är än att handla själv i matbutik, men faktum är att matkasse från HelloFresh kan vara billigare än matkasse från butik, beroende på vilka ingredienser du väljer samt hur många portioner du köper. I snitt är HelloFresh på liknande prisnivå som matkasse från butik.

De flesta som beställer HelloFresh upplever att det är värt pengarna, speciellt då matpriserna i butikerna har ökat på grund av inflation.

Den billigaste matkassen från HelloFresh är den vegetariska kassen. Du kan dessutom själv sätta ihop egna matkassar och undvika dyra råvaror för att få en billigare matkasse.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spara upp till 1357 kronor på matkasse!

Innehåller annonslänkar till mathem och Hellofresh.

Rulla till toppen