Linas matkasse pris

Linas matkasse pris – Vad kostar linas matkasse per månad?

Linas matkasse är en av Sveriges största matkasseföretag och erbjuder dig som kund att få hem färdig-portionerade recept enligt dina preferenser. På grund av Linas matkasses popularitet är det många som undrar hur mycket det kostar och om det är värt pengarna. 

I den här artikeln går vi därför igenom priser för Linas matkasse.

Beställ Linas matkasse med rabatt!

Hur mycket kostar Linas matkasse?

Linas matkasse kostar i genomsnitt mellan 400-700 kronor i veckan, eller 1600-2800 kronor i månaden, men är ofta billigare för nya kunder. Priset varierar beroende på vilken matkasse du väljer och hur många portioner den innehåller. Linas matkasse kostar från 32,59 kronor per portion.

På Linasmatkasse.se kan du skräddarsy din egna veckomeny med olika recept och välja 3-5 middagar i veckan samt för 2-4 personer, vilket gör att priserna varierar beroende på vad du väljer. Det som är mest avgörande för priset är hur många portioner du vill ha i veckan. Följande (ungefärliga) priser gäller:

  • 2 personer 3 middagar var i veckan: 527 kronor
  • 2 personer 4 middagar var i veckan: 615 kronor
  • 2 personer 5 middagar var i veckan: 695 kronor
  • 4 personer 3 middagar var i veckan: 711 kronor
  • 4 personer 4 middagar var i veckan: 799 kronor
  • 4 personer 5 middagar var i veckan: 879 kronor

Dessa priser gäller inklusive nykundsrabatten som alla nya kunder får automatiskt.

Det som gör det enklast att förstå hur mycket en matkasse kostar är att kolla på hur mycket en portion kostar och därefter kan man smidigt jämföra med andra matkassar och att handla i matbutik. En portion från Linas matkasse kostar vanligtvis 32,5-80 kronor, beroende på hur många portioner du beställer. Du kan alltså få portioner från 32,5 kronor, vilket är relativt billigt jämfört med andra matkasseföretag eller att laga mat själv. Linas matkasse är i snitt något dyrare än HelloFresh. Se vad en kasse HelloFresh kostar här.

Är Linas matkasse billigt eller dyrt?

Många undrar om Linas matkasse är billigt eller dyrt, och svaret beror på vad du jämför med. Jämfört med många andra matkassar är Linas matkasse relativt billig, framförallt med deras generösa rabatter för nya kunder. Jämfört med att handla själv i matbutik kan det vara dyrare med matkasse, men det beror givetvis på i vilken matbutik du handlar i och om du behöver åka långt för att handla. Fördelen med Linas matkasse är att den levereras helt gratis till din dörr så du slipper transportkostnader.

Är Linas matkasse värt det?

Många som funderar på att beställa hem en matkasse är osäkra på om det är värt det rent ekonomiskt. De flesta vet nog att matkasse är enklare än att handla maten själv plus att man sparar massa tid, men är det ekonomiskt?

Att köpa Linas matkasse är i många fall ekonomiskt värt det jämfört med att handla mat själv. Dels sparar man pengar på transport, samt minskar man matsvinnet vilket gör det billigare. Ingredienserna i Linas matkasse kommer i färdiga storlekar baserat på vad du har valt vilket gör att du till skillnad från att handla själv i affären får massa matsvinn vilket kostar pengar. Linas matkasse är framförallt värt det om man nyttjar deras rabattkoder som ny kund.

Vanliga frågor gällande Linas matkasse

Man betalar Linas matkasse två dagar efter leverans, det vill säga att de skickar ut din matkasse först innan du betalar. Linas matkasse erbjuder dessutom betalning med Klarna.

Linas matkasse är en av Sveriges största matkasseföretag och de täcker därför de största delarna av Sverige! Linas matkasse finns i: Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping, Nyköping, Örebro, Uppsala, Eskilstuna, Västerås, Uddevalla, Vänersborg, Trollhättan, Varberg, Falkenberg, Helsingborg och Halmstad.

Linas matkasse levereras på söndagar mellan 16:00 – 22:00 eller måndagar mellan 17:00 – 22:00 beroende på var i Sverige du bor samt vilken matkasse du väljer då vissa tar något längre tid. Beställer du på tisdag levereras din kasse alltså först på söndag, så man får se till att beställa i tid om man vill ha sin kasse så snabbt som möjligt.

Skulle du ångra din beställning kan du avbryta (eller pausa din prenumeration) senast 7-8 dagar innan din leverans skickas.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spara upp till 1357 kronor på matkasse!

Innehåller annonslänkar till mathem och Hellofresh.

Rulla till toppen